Jste zde

Domů » Kronplatz / Plan De Corones

Adrenalinové dobrodružství, 2. část

Italský Kronplatz a paraglidista

Cena: 49 euro / os., pří více osobách je skupinová sleva. Lepší je určitě rezervace předem.

Vybavení: V létě pohodlné tričko, kraťasy a pevné boty, v zimě teplé oblečení (klidně i lyžařské). Při dešti je dobrá nepromokavá bunda. K dispozici jsou šatny se skříňkami, kde se můžete převléct.

Podmínky: Přístup na zip-line nemají lidé se srdečními problémy, závratí, tělesným postižením, astmatem, epilepsií a ženy v pokročilém těhotenství. Maximální hmotnost osoby je 120 kg, minimální věk 11 let. Pokud má dítě váhu nižší než 40 kg, musí jet s instruktorem v tandemu. V tomto případě je nutné informovat telefonicky dopředu.

Nejméně půl hodiny před jízdou dolů musíte být na místě v St. Vigilu, kde je potřeba provést nezbytnou registraci a kde získáte potřebné pokyny pro vaši bezpečnou jízdu. Dráha je otevřená téměř po celý rok, jezdí se i v deštivém počasí.

Podobná nabídka adrenalinové bomby na vás čeká při výletu s vozítkem Segway nebo v zimě na snowtubingu.

Rafting, canyoning & kayaking

Dobrodružství na divoké vodě znamená útěk z každodenního života, při kterém zažijete nádhernou přírodu údolí Pustertal doslova na vlastní kůži.

Pod tímto heslem propagují místní odborníci na divokou vodu celou širokou škálu sportovních programů v přírodě, při nichž se dá společně zažít plno různých dobrodružství a výzev pro každého účastníka!

A je už úplně jedno, zda si vyberete nějaké jednodenní dobrodružství nebo aktivní víkend, sami či s kamarády, se svou rodinou nebo s nějakým klubem. Všichni zájemci budou pod bedlivým a odborným dozorem vyškolených instruktorů!

Všechny akce si lze rezervovat přímo u pořádající agentury. Jízda na divoké vodě všeho druhu je závislá na počasí a organizuje se tu v době od května do října.

Tandemové lety

Snem snad každého člověka je být volný jako pták a vzlétnout do vzduchu. V překrásném panoramatu údolí Pustertal si tento neobvyklý zážitek můžete dopřát i vy a poznat tak místní krajinu z ptačí perspektivy.

Nevyžaduje to ani žádné atletické schopnosti, ani zvláštní dovednosti, které by byly nutné k účasti na takovýchto tandemových letech. Kabinkovou lanovkou Kronplatz se pohodlně dopravíte až úplně nahoru na samý vrchol Kronplatzu, do nadmořské výšky 2.275 m.

Nahoře již získáte podrobné instrukce k letu, který bude následovat. Paraglidingoví instruktoři vás budou pochopitelně doprovázet během celého letu přes vrcholky stromů a nad celou jedinečně krásnou krajinou Pustertalu.

Abyste si tento zážitek mohli připomínat opravdu po dlouhou dobu, je možno si svůj osobní let nechat nahrát na kameru. Lety se konají v průběhu letních a zimních termínů po dobu provozu kabinkové lanovky Kronplatz v Reischachu.

Místo

Lanovka Kronplatz, Reischach 46° 46' 19.002" N, 11° 56' 27.402" E
Location

Kronplatz na Facebooku