Jste zde

Domů » Kronplatz / Plan De Corones

Adrenalinové dobrodružství, 1. část

Letní krajina Kronplatzu
Autor: mooncross

Rychle, vysoko, daleko... To jsou atributy, které vás určitě budou doprovázet při vaší letní adrenalinové dovolené na Kronplatzu. Razantní sjezd na horském kole na trase Herrnegg Trail, "let" na nejdelší zip-dráze v Evropě nebo divoké jízdy raftem. Vyznavači adrenalinových sportů si tady přijdou dokonale na své.

Ovšem zmíněné atrakce nejsou určeny jen pro individualisty či pro profesionály! Vyškolený personál a horští průvodci jsou vždy připraveni aktivně pomáhat, a pokud budete potřebovat nějakou tu pomoc, lze se na ně kdykoliv s naprostou důvěrou obrátit!

Kronaction Outdoor & Fun Park

Zábavní park plný dobrodružství v Issing / Pfalzenu je určený pro všechny věkové kategorie a nabízí několik příležitostí k lezení v různých výškách a při různých stupních obtížnosti. Po stručném seznámení se s tamními podmínkami se můžete rozhodnout pro překážky dle vlastního uvážení.

Parkúr pro malé děti je průkopníkem takovéhoto trávení času v celém Jižním Tyrolsku. Zdejší atrakcí je především dobrodružný dětský den. Děti ve věku od 6 až 12 let ten zažijí v parku den plný různých dobrodružství, a to sami, bez svých rodičů.

Ovšemže tento park není určen jen pro rodiny s dětmi, je oblíben také u různých skupin návštěvníků. "Ruku v ruce" je název kurzu pro týmový trénink. Je zaměřen na firmy, na různé manažery, na spolky či skupiny nebo školní třídy. Komunikace, budování důvěry a týmový duch hraje při tomto druhu zábavy tu hlavní roli.

Kdo se zajímá především o osvěžení po absolvovaném namáhavém lezení, nebude určitě nijak zklamán. Pouhé dvě minuty chůze od zmíněného zábavního parku s lezeckými lany se totiž nachází malebný rybník Issinger Weiher, vlastně malé jezírko ke koupání s dávnou tradicí.

Pro ty, kteří by snad ještě nebyli po tom všem lezení dostatečně unaveni, jsou přichystány skvělé pěší turistické trasy, které se napojují přímo na park Kronaction, a které představují pohodlné zakončení vašich sportovních výkonů.

Otevřeno je od dubna až do října.

Adrenalin X-treme Adventures

Pořádně se připoutat a jedeme! Razantní adrenalinovou jízdu slibuje nejdelší zip-line v Evropě v jihotyrolském prázdninovém regionu Kronplatz. Je to vpravdě vzrušující, ale přitom naprosto bezpečné.

Celková délka dráhy je 3,2 km a je to opravdu nezapomenutelná "jízda na laně". Připoutáte se na ocelové lano v St. Vigilu Enneberg a pofrčíte až do údolí. Po instrukcích zkušených trenérů a při důkladném zajištění speciálními válečky s integrovanými brzdami se budete řítit přes deset stanic a překonáte celkové převýšení 420 metrů s maximální rychlostí až 80 km / hod..

Místo

Issing, Kronplatz 46° 48' 56.682" N, 11° 51' 42.6384" E
Location

Kronplatz na Facebooku