Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alp Cron Moarhof, Olang

Italský hotel Alp Cron Moarhof v zimě

Poloha

3,5-hvězdičkový hotel Alp Cron Moarhof je umístěn uprostřed jedinečného horského světa italských Dolomitů, je tak ideálním výchozím bodem pro nejrůznější výlety a sportovní aktivity.

Centrum střediska Olang je vzdálené asi 100 metrů, nákupní možnosti jsou v nejbližším okolí hotelu. Zastávka skibusu je hned naproti hotelu, doveze vás zdarma během 5 minut k dolní stanici lanovky do lyžařského areálu Kronplatz.

Zařízení

Rodinně vedený hotel nabízí k ubytování 25 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, lobby, internetové připojení WLAN (zdarma), restaurace, hospůdka, jídelna, společenská místnost, bar, výtah, dětská herna, lyžárna a terasa. Parkoviště a garáže jsou pro ubytované hosty k dispozici zdarma.

Wellness

Hosté mají k dispozici zdarma fitness a wellness centrum o rozloze cca 400 m2 (vstup od 16 let) s krytým bazénem ( 5 x 10 m), saunou, odpočinkovou místností a parní lázní. Za poplatek jsou masáže, salón krásy a infračervená kabina.

Ubytování

Všechny pokoje jsou nekuřácké, k jejich vybavení (cca 25 - 28 m²) patří koupelna s vanou nebo sprchou / WC, fén, župan (za poplatek 8 €), pantofle, minibar (za poplatek), telefon, TV se satelitním příjmem, Wi-Fi a trezor zdarma, balkón nebo terasa.

Dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma (nutná rezervace předem).

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, odpolední koláče a večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem. 1x týdně se koná tématická večeře. Za příplatek jsou možné obědy o 3 chodech výběrem z menu na jídelním lístku.

(údaje jsou z roku 2013)

Místo

Hotel Alp Cron Moarhof, Olang 46° 45' 44.4096" N, 12° 1' 54.9228" E
Location

Kronplatz na Facebooku