Jste zde

Domů » Kronplatz / Plan De Corones

Snow Volleyball Tour 2013

Snow Volleyball Tour na Kronplatzu

Kronplatz je nejen největší lyžařskou horou v Jižním Tyrolsku, ale také tou nejmodernější. 116 km sjezdovek a 32 vleků a lanovek nejnovější generace zaručuje nekonečné množství zábavy na svazích.

Poprvé se bude smečovat a bagrovat při sněhovém volejbalovém turné také v Itálii, a kde jinde by to mělo být, než na jihotyrolské hoře číslo jedna. Extrémní sport, párty, sníh, horský vzduch a adrenalin při akci Snow Volleyball Tour jistě přilákají tisíce fanoušků a diváků na horské panorama.

Při závěrečném finále turné bude hostit mezinárodní volejbalovou elitu právě Kronplatz, a bude tak právem nazývaný titulem "King of the Tour". Během dvou dnů budou při prvním sněhovém volejbalovém turnaji Itálie vyhledáváni také nejlepší hráči.

Snow Volleyball Tourfinale 2013 Powered by Amway

Termín: 12. - 13. dubna 2013

Místo: Vrcholek Kronplatz, v blízkosti horní stanice lanovky Glocke Condordia 2000

Program:

Pátek 12. dubna

* od 9:00 hodin - divoká karta turnaje na centrálním kurtu. Před samotným velkým turnajem se budou hledat ti nejlepší juniorští volejbalisté z regionu. Při "divoké kartě" se budou moci amatérští volejbalisté kvalifikovat do hlavního závodu v sobotu.

* od 21:00 hodin - slavnostní vyhlášení amatérů a rozlosování profesionálů. Při následné párty v après-ski baru "Gassl" v Olangu bude vybrán vítěz divoké karty turnaje a rozlosovány skupiny pro hlavní finálový den.

Sobota 13. dubna

* od 9:00 hodin - Hlavní soutěž profesionálů na centrálním kurtu. Od rána až do pozdního odpoledne budou hrát profesionálové v obrovské sněhové aréně u horní stanice Plan de Corones. O zábavu a "plážovou" náladu se postarají roztleskávačky "cheerleaders", palmy a whirlpooly.

* od 21:00 hodin - Champions Night a slavnostní vyhlášení profesionálů v après-ski baru "Gassl" v Olangu.

V nadmořské výšce více než 2.200 metrů nad mořem budete moci vidět volejbalovou elitu, lehce oblečenou a plně motivovanou za zimní teploty, a to vše se vstupem zdarma.

V nabídce jsou ale i VIP vstupenky, které zahrnují VIP-Business Lounge s exkluzivním výhledem, kvalitní jídlo a pití, rezervovaná přední sedadla u centrálního kurtu přímo před lounge, servis, rezervaci stolu, rezervované VIP parkování v údolí, speciální Mountain Ticket (zpáteční) a mnoho dalšího.

Místo

Kronplatz 46° 44' 19.9176" N, 11° 57' 38.1312" E
Location

Kronplatz na Facebooku