Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Vierbrunnenhof, Rasen - Antholz

Kronplatz a hotel Vierbrunnenhof v zimě

Poloha

3,5-hvězdičkový hotel Vierbrunnenhof je umístěn na okraji lesa a obce Rasen - Antholz, s výhledem na mohutný masiv Rieserfernergruppe. Do centra s nákupními příležitostmi je to přibližně 200 m daleko.

Zastávka skibusu je přímo před hotelem, zaveze vás do lyžařského "kolotoče" Kronplatz (ca. 10 km) anebo k lyžařskému vleku Riepen (asi 1 km). V bezprostřední blízkosti hotelu vedou zimní turistické stezky a sáňkařská dráha.

Běžkařská síť (vstup do ní je vzdálený cca 200 m) v běžkařském centru a podél údolí nabízí asi 60 km tratí, které jsou skvělé upravované a nabízejí všechny stupně obtížnosti. V tomto běžkařském ráji se také každý rok koná Světový poháru v biatlonu.

Zařízení

Rodinně vedený hotelový resort nabízí k ubytování 30 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, společenská místnost, TV místnost s velkou obrazovkou, bar, vinárna, restaurace, kavárna, dětská herna a výtah. Parkování u hotelu je bez poplatku.

Zábava a wellness

V ceně ubytování je stolní tenis a stolní fotbal, stejně jako wellness centrum s bazénem, parní lázní, finskou saunou a sprchami. Za poplatek je solárium, whirlpool a masáže.

Ubytování

Pokoje zařízené v jihotyrolském stylu jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, rádiem, TV se satelitním příjmem, trezorem a balkónem.

Superior pokoje mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a komfortněji zařízené. Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma (nutná rezervace předem).

Stravování

Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu, 4-chodové večeře výběrem z menu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2012)

Kronplatz a hotel Vierbrunnenhof s restaurací
Kronplatz a hotel Vierbrunnenhof s bazénem
Kronplatz a hotel Vierbrunnenhof - ubytování

Místo

Hotel Vierbrunnenhof, Rasen - Antholz 46° 51' 24.4188" N, 12° 5' 47.2164" E
Location

Kronplatz na Facebooku