Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Schloss Sonnenburg, St. Lorenzen

Italský hotel Schloss Sonnenburg v zimě

4-hvězdičkový hotel Schloss Sonnenburg se nachází v nadmořské výšce 810 metrů, asi 2 km od centra italského střediska St. Lorenzen. Městečko Bruneck je vzdálené 5 km, možný transfer. Nejbližší sjezdové tratě v lyžařském areálu Kronplatz jsou ve vzdálenosti 5 km, každých 30 minut jezdí od / k hotelu kyvadlový autobus.

Půvabný zámecký hotel je umístěn v 1000 let staré budově kláštera, což zaručuje strávení dovolené v jedinečné atmosféře. K ubytování je připraveno 37 pokojů, dále k zařízení patří lobby s recepcí, výtah, bar, různé hospůdky, televizní koutek, hradní nádvoří, internetové připojení Wi-Fi v lobby, parkování v areálu.

Pro hotelové hosty je k dispozici nově vybudované wellness centrum "Sonnenburg Spa" na 3 podlažích – bazén, venkovní bazén, sauna, parní lázeň, Kneippova lázeň, panoramatická venkovní sauna, zapůjčení županu, panoramatická relaxační místnost, posilovna.
Za poplatek jsou masáže.

Zrekonstruované a příjemně zařízené pokoje jsou vybavené s vysokým komfortem.
Dvoulůžkový pokoj typu Romantik (25 - 30 m²) má koupelnu s vanou nebo sprchou, WC, vysoušeč vlasů, trezor, minibar, televizi.
Dvoulůžkový pokoj typu Classic (27 - 37 m²) má navíc satelitní TV a telefon.
Dvoulůžkový pokoj typu Superior (33 - 43 m²) má stejné vybavení jako Classic, ale je prostornější.
V nabídce jsou také luxusní a prostorné suity (40 - 60 m²).
Možnost zapůjčení dětské postýlky (na vyžádání předem).

Stravování: Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu s bio koutkem, jihotyrolské koláče formou bufetu v odpoledních hodinách, večeře o 4 chodech výběrem z menu s předkrmovým a salátovým bufetem, 1x týdně hotel pořádá jihotyrolské nebo italské menu, slavnostní nedělní večeři.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Schloss Sonnenburg s bazénem
Italský hotel Schloss Sonnenburg - ubytování

Místo

Hotel Schloss Sonnenburg 46° 47' 7.6452" N, 11° 53' 27.8988" E
Location

Kronplatz na Facebooku