Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Reischach, Reischach

Italský hotel Reischach

Poloha

3-hvězdičkový hotel Reischach se nachází v centru stejnojmenného městečka Reischach (Riscone). Je umístěn na slunném místě, v nadmořské výšce 950 m.

Nejbližší lanovky a vleky na Kronplatz najdete ve vzdálenosti asi 800 metrů, kam se dostanete skibusem. Městečko Bruneck je vzdálené cca 4 km.

Zařízení

Oblíbený hotel s rodinným vedením nabízí k ubytování 40 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, jídelna, restaurace, bar a společenské místnosti s posezením, dětská herna, výtah, zimní zahrada, vyhřívaná lyžárna. Parkování u hotelu je zdarma.

Wellness

Ubytovaní hosté mohou zdarma využívat malé wellness centrum (otevřené 16.00 - 19.00 hodin) s finskou saunou, tureckou parní lázní, vířivkou, infračervenou kabinou a relaxační místností. Za poplatek je solárium a masáže.

Ubytování

Útulně zařízené pokoje (cca 20 m2) jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, TV se satelitním příjmem, telefon, rádiem, trezorem, připojením k internetu a balkónem.

Pokoje Superior (cca 40 m2) mají podobné vybavení, ale jsou prostornější, mají navíc obývací prostor a předsíň. 3. a 4. osoba spí na pohovce nebo na dvoulůžkovém rozkládacím gauči.

Stravování

Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu s bio koutkem, večeře o 4 chodech výběrem z menu a se salátovým bufetem. 1x týdně hotel pořádá gala večeři.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Reischach s restaurací
Italský hotel Reischach - ubytování

Místo

Hotel Reischach, Reischach 46° 46' 34.2912" N, 11° 56' 56.4576" E
Location

Kronplatz na Facebooku