Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Post, Bruneck

Italský hotel Post v zimě

4-hvězdičkový hotel Post se nachází v historickém centru města Bruneck a nabízí ty nejlepší podmínky pro strávení příjemné dovolené. V bezprostřední blízkosti hotelu se nacházejí ty nejhezčí vrcholky světoznámého přírodního dědictví UNESCO. U hotelu je zastávka skibusu (za poplatek) do Sompuntu ve skiareálu Alta Badia, kde je vstup do lyžařského okruhu Sellaronda. V okolí vede přes 190 km běžkařských tras.

Rodinný hotel je veden již pátou generací, k ubytování nabízí 39 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, á-la-carte restaurace, bar, prádelna (za poplatek), lyžárna s vysoušečem bot. K dispozici je zdarma garážové stání.
V ceně ubytování je využití wellness centra a saunového světa, kde najdete finskou saunu, bio-saunu, parní lázně, infračervenou kabinu a horký whirlpool. Zdarma zde také obdržíte osvěžující šťávy a ovoce. Za poplatek je solárium a masáže.

Vkusně zařízené pokoje (cca 26 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, vysoušečem vlasů, posezením, telefonem, internetovým připojením (v ceně), trezorem, satelitní TV, minibarem (za poplatek) a psacím stolem.
Junior suity (2-4 osoby) mají stejné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější (cca 40 m²), mají dvě satelitní TV a částečně oddělený obývací prostor. Max. obsazenost: 3 dospělí + 1 dítě.
Za poplatek je možné si vypůjčit dětskou postýlku.

Stravování: Polopenze - bohaté snídaně formou bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z gurmánských jídel, saláty a zelenina formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Post, Kronplatz - ubytování

Místo

Hotel Post 46° 47' 46.05" N, 11° 56' 15.0216" E
Location

Kronplatz na Facebooku