Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Petrus, Reischach

Italský hotel Petrus v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Petrus se nachází na okraji italského střediska Reischach, v nadmořské výšce cca 1.000 metrů. Díky jeho poloze budete mít nádherný panoramatický výhled na ledovec Hintertux - nad městečkem Bruneck.

Asi 500 metrů od hotelu je dolní stanice lanovky do lyžařské oblasti Kronplatz, kam vás několikrát denně doveze hotelová kyvadlová doprava zdarma. Centrum obce Reischach je vzdálené asi 600 m, Bruneck 3 km. Nejbližší běžkařské stopy jsou ve vzdálenosti 1 km.

Zařízení

Luxusní rodinný hotel pro náročné hosty nabízí k ubytování 45 pokojů. Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtah, salónky s posezením, bar, jídelna, terasa, půjčovna lyží. Parkování u hotelu je zdarma, garáže za poplatek cca € 8 / den.

Sport a wellness

V ceně ubytování je posilovna a wellness centrum o rozloze 1200 m² - krytý bazén (10 x 5 m) s výhledem na hory, finská sauna (přístup od 14 let), whirlpool, aroma parní lázeň, bylinná parní lázeň, Kneippovo zařízení, infračervená kabina, odpočinková místnost s vodní postelí.

Hotel v týdnu pořádá tyrolský večer s procházkou s pochodněmi a lyžařské túry s průvodcem. Za poplatek je využití solária (cca € 6), vířivé vany (cca € 8), kosmetické a wellness procedury, masáže.

Ubytování

Všechny komfortní pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, kosmetickým zrcadlem, župany, anti-alergickým ložním prádlem, telefonem, přístupem na internet (ADSL připojení), satelitní TV, minibarem, trezorem.

Pokoje Engel (cca 26 m²) mají ještě kromě obývacího koutku terasu (lodžii) o rozloze 12,5 m².

Pokoje Engel Deluxe (cca 35 m²) mají oddělený spací a obývací prostor s pohodlným posezením, koupelnu s masážním sprchovým koutem a terasu s jacuzzi.

Suity Romantik (cca 45 m²) jsou prostornější, mají pohodlné posezení u krbu k relaxaci, velký slunný balkon, koupelnu s masážním sprchovým koutem a vířivou vanou, samostatné WC.

Rodinné suity Petrus (cca 65 m²) mají dvě oddělené ložnice a jsou ideální pro ubytování rodin s dětmi. Mají velký obývací pokoj s posezením, samostatné WC, koupelnu s masážním sprchovým koutem a vyhlídkovou terasu.

Panoramatické suity Himmelreich (cca 60 m²) mají oddělený obývací a spací prostor, samostatné WC, velkou koupelnu s masážní sprchou a s panoramatickým výhledem, infračervenou kabinu, vířivku a sluneční terasu o rozloze 28 m².

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, 4-chodové večeře výběrem z menu se salátovým a zeleninovým bufetem. 1x týdně hotel pořádá gala večeři. Na požádání je možné připravit dietní pokrmy (např. bezlepkové).

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Petrus s restaurací
Italský hotel Petrus s bazénem
Italský hotel Petrus - ubytování

Místo

Hotel Petrus, Reischach 46° 46' 26.3424" N, 11° 57' 6.4908" E
Location

Kronplatz na Facebooku