Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mühlgarten, St. Lorenzen

Italský hotel Mühlgarten v zimě

Poloha

4-hvězdičkový hotel Mühlgarten je položen na klidném místě St. Lorenzenu na okraji lesa, v místní části Santo Stefano. K místnímu centru střediska Reischach je to asi 1 km, do městečka Bruneck 4 km.

Hotel leží nedaleko lyžařské oblasti Kronplatz, černá sjezdovka Picculin je vzdálená asi 10 minut jízdy autem. 2x týdně jezdí kyvadlová doprava (za poplatek) k běžkařským stopám a trasám pro sněžnice, a také k lyžařské oblasti Sella Ronda.

Zařízení

Hotel nabízí k ubytování 45 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, internetové připojení (za poplatek), místnost s krbem a se satelitní TV, útulný salónek, společenská místnost, čítárna, bar, á-la-carte restaurace a jídelna, zimní zahrada. Parkování u hotelu je zdarma, garáže za poplatek (rezervace předem).

Sport a wellness

V ceně ubytování jsou wellness lázně o rozloze 130 m² s krytým bazénem (14 x 5 m), parní lázní, relaxační zónou, finskou saunou, tureckou lázní, infračervenou kabinou a posilovnou. Přístup do lázní je povolen od 16 let.

Za poplatek je whirlpool, jacuzzi, masáže a solárium.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje typu Deluxe (cca 20 - 22 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, rádiem, satelitní TV, malou ledničkou, trezorem (v ceně), některé mají balkón.

Junior suity na jižní stranu (cca 32 - 40 m2) mají podobné vybavení jako pokoje, ale navíc kombinovaný obývací pokoj s ložnicí s pohodlným sedacím koutem a balkón.

Stravování

Polopenze - bohatá snídaně formou bufetu s bio koutkem a teplými pokrmy, večeře o 5 chodech výběrem z menu se salátovým a předkrmovým bufetem, na přání je možné připravit dietní a vegetariánskou stravu. 1x týdně hotel pořádá gala večeři při svíčkách, tématické večery se specialitami a dezertový bufet. Za poplatek je á-la-carte restaurace.

(údaje jsou z roku 2012)

Italský hotel Mühlgarten s bazénem
Italský hotel Mühlgarten - ubytování

Místo

Hotel Mühlgarten, St. Lorenzen 46° 46' 6.5496" N, 11° 55' 29.2332" E
Location

Kronplatz na Facebooku