Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Meransnerhof, Meransen

Italský hotel Meransnerhof v zimě

3-hvězdičkový hotel Meransnerhof se nachází na klidném místě na okraji obce, na náhorní plošině v nadmořské výšce 1.250 m. Místní centrum Meransenu je vzdálené asi 1 kilometr.

Nejbližší lyžařský vlek a sjezdovka jsou ve vzdálenosti cca 200 metrů, stejně jako půjčovna lyžařského vybavení. Běžkařské stopy vedou asi 3 km od hotelu, zastávka skibusu je 50 m daleko. Hotelový kyvadlový bus vás zdarma doveze až ke sjezdovkám.

K ubytování hotel s rodinným vedením nabízí 35 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, společenské místnosti s internetovým připojením W-LAN, à-la carte restaurace, denní kavárna, tyrolská hospůdka, taverna, sluneční terasa, lyžárna, parkoviště a garáže (podle dostupnosti) zdarma.

V ceně ubytování je stolní tenis a dětská herna. Hotel příležitostně pořádá živou hudbu a se slevou nabízí vstupné do veřejného bazénu "Alpinpool" v Meransenu, s dopravou k němu zdarma.

Tyrolsky zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, LCD TV s plochou obrazovkou, rádiem, telefonem, balkónem na jižní stranu.

Rodinné pokoje jsou prostornější, mají podobné vybavení, ale navíc rozkládací gauč nebo palandu. Jsou bez balkónu.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, odpoledne domácí sušenky v hotelovém baru, 4-chodová večeře výběrem z menu se salátovým bufetem. 1 x týdně je tématický večer se speciální nabídkou.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Meransnerhof s restaurací
Italský hotel Meransnerhof - ubytování

Místo

Hotel Meransnerhof 46° 48' 50.76" N, 11° 40' 6.4344" E
Location

Kronplatz na Facebooku