Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Koflerhof, Rasen - Antholz

Rakouský hotel Koflerhof v zimě

4-hvězdičkový hotel Koflerhof se nachází na klidném místě uprostřed přírody, v nadmořské výšce 1.030 metrů. Místní část Oberrasen je vzdálená asi 500 metrů, středisko Olang 2 km a Bruneck cca 12 km.

Hotel je rájem pro běžkaře, přímo před domem začínají 60 km dlouhé upravované trasy. Do běžkařského centra Antholz je to odsud jen asi 6 km. Lyžařský areál Kronplatz je vzdálený přibližně 4 km.

Hotel nabízí k ubytování 35 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, restaurace, bar, hospůdka, vinný sklípek, společenské místnosti, internetové připojení (za poplatek), výtah, lyžárna. Parkování u domu je zdarma.

V ceně ubytování je wellness centrum, kde najdete posilovnu, krytý bazén, parní lázeň, saunu, finskou saunu, biosaunu, sanárium, odpočinkovou místnost. Za poplatek jsou masáže a solárium.

Pohodlně zařízené pokoje (26 - 30 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, satelitní TV, telefonem, posezením, trezorem, balkónem nebo terasou. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

V nabídce jsou také suity (41 - 45 m²) s předsíní, obývacím pokojem s rozkládacím gaučem, koupelnou s vanou nebo sprchou, odděleným WC, balkónem. Jinak mají stejné vybavení jako pokoje.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, odpolední káva / čaj a koláče, večeře o 4 chodech s možností výběru se salátovým bufetem a polévkou.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Koflerhof s wellness
Rakouský hotel Koflerhof - ubytování

Místo

Hotel Koflerhof 46° 47' 18.528" N, 12° 3' 17.0064" E
Location

Kronplatz na Facebooku