Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Fichtenhof, Meransen

Italský hotel Fichtenhof v zimě

3,5-hvězdičkový hotel Fichtenhof je umístěn téměř v centru, na relativně klidném místě střediska Meransen. Najdete ho na slunné plošině, v nadmořské výšce cca 1.400 metrů s výhledem na údolí Pustertal a Eisacktal.

K nejbližšímu lyžařskému vleku s napojením na lyžařskou oblast Gitschberg je to asi 100 metrů. Běžkařské stopy jsou ve vzdálenosti asi 1 kilometr od hotelu. Zastávka skibusu je přímo u domu.

Hotel nabízí k ubytování 36 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, místnost s krbem, restaurace, kavárna, bar, vyhřívaná lyžárna, parkoviště (zdarma).

Ubytovaní hosté mohou využít wellness centrum, kde najdou krytý bazén (ca. 4 x 8 m), finskou saunu, parní lázeň, Kneippovy koupele, odpočinkovou místnost.

Za poplatek jsou masáže a solárium. Přímo naproti hotelu se nachází Junior Club lyžařské školy Meransen.

Příjemně a pohodlně zařízené pokoje k severní straně (cca 21-25 m²) jsou umístěné v hlavní budově, k jejich vybavení patří koupelna se sprchovým koutem, WC, vysoušeč vlasů, trezor, TV se satelitním příjmem a balkón.

Pokoje typu Dolomiti (cca 28 m²) k jižní straně jsou ve vedlejší budově, jinak mají stejné vybavení.

Pokoje typu Landhaus (cca 31 m²) k západní straně jsou také ve vedlejší budově, mají koupelnu s vanou nebo sprchou, jinak jsou stejně vybavené.

V nabídce jsou také suity, které jsou prostornější (cca 45 m²) a mají navíc opticky oddělený obývací pokoj, mini bar a župany. Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma (nutná rezervace předem).

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, 4-chodové večeře výběrem z menu se salátovým bufetem.

Několikrát týdně hotel pořádá tématické večeře: 1x týdně gala večeře s aperitivem, 1x týdně tyrolské nebo italské speciality, 1x týdně snídaně s místními produkty, Prosecco snídaně a párty se svařeným vínem.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Fichtenhof s restaurací
Italský hotel Fichtenhof s bazénem
Italský hotel Fichtenhof s wellness
Italský hotel Fichtenhof - ubytování

Místo

Hotel Fichtenhof 46° 48' 48.7908" N, 11° 39' 41.022" E
Location

Kronplatz na Facebooku