Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Christoph, Olang

Italský hotel Christoph v zimě

4- hvězdičkový hotel Christoph se nachází v nadmořské výšce 1.053 metrů, asi 2 kilometry od centra městečka Olang. Najdete ho u dolní stanice lanovky, která vás zaveze do lyžařského "kolotoče" Kronplatz. Nejbližší běžkařské stopy v zimním období jsou vzdálené cca 2 km, lyžařská škola asi 50 metrů.

Komfortní hotel s rodinným vedením se skládá ze dvou budov (hlavní budova a rezidence Gratterhof), spojených podzemní chodbou. K ubytování nabízí 46 pokojů, jeho zařízení dále patří recepce, restaurace, tyrolská hospůdka, bar, lyžárna se sušárnou bot.
Parkoviště u hotelu je zdarma, garáže za poplatek (cca 6 Euro/den).

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum (500 m²), kde se nachází posilovna, krytý bazén (19 x 6 metrů) s podvodní masáží, finská sauna, bylinková sauna, turecká lázeň, ledová jeskyně, aromaterapeutické sprchy.
Za poplatek je solárium a masáže.

Pokoje (cca 22 m²) jsou zařízené v tyrolském stylu, nacházejí se buď v hlavní budově nebo v rezidenci Gratterhof. K jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, koupací pláště (za poplatek), telefon, trezor, satelitní TV a balkón.
Junior suity (pro 2-5 osoby, cca 40 m²) mají podobné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější. Navíc mají obývací prostor a další dvojitou postel. Maximální obsazenost: 3 dospělí a 2 děti.
Dětské postýlky jsou k zapůjčení za poplatek (asi 18 Euro/den).

Stravování: Polopenze – snídaně formou bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Christoph s restaurací
Italský hotel Christoph s bazénem
Italský hotel Christoph - ubytování

Místo

Hotel Christoph 46° 44' 53.4192" N, 12° 0' 42.2424" E
Location

Kronplatz na Facebooku