Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Brötz, Rasen-Antholz

Italský hotel Brötz v zimě

3-hvězdičkový hotel Brötz se nachází v nadmořské výšce cca 1.030 metrů, v místní části Niederrasen střediska Rasun di Sotto. Je ideálním výchozím bodem pro skvělou zimní dovolenou. Městečko Bruneck je vzdálené cca 11 km.

Zastávka skibusu je hned vedle hotelu, zaveze vás do lyžařského areálu Kronplatz nebo do běžkařského a biatlonového centra Antholz (18 km daleko). 1x týdně jezdí hotelový autobus s lyžařským doprovodem do lyžařského "kolotoče" Sella Ronda a do Cortiny.

Rodinně vedený hotel nabízí k ubytování 40 pokojů, dále k jeho zařízení patří útulná vstupní hala s recepcí, internetový koutek a internetové připojení Wi-Fi (v ceně), restaurace, bar, dětský koutek (s kulečníkem, playstationy, Nintendo Wii a stolním fotbalem), lyžárna. Parkování u hotelu je zdarma, garážové stání za poplatek (cca € 10 / den).

Pro ubytované hosty je k dispozici wellness: vnitřní bazén s vodopádem, protiproudem a masážními tryskami, whirlpool pro 6 osob (36 ° C), finská sauna, bio sauna (sanarium), parní lázeň, Kneippův bazén, bazének, relaxační místnost, fitness místnost.

Hotel příležitostně (většinou 1x týdně) také pořádá zimní pěší procházky nebo výlet na běžkách. Za poplatek je infračervená kabina, masáže a solárium.

Dvoulůžkové pokoje typu Superior (25 - 30 m²) jsou komfortně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, telefon, internetové připojení WLAN, trezor, satelitní TV, mini bar (za poplatek) a balkón. Dětské postýlky jsou k zapůjčení zdarma (rezervace předem).

Nové a moderně zařízené suity (2 - 4 osoby, cca 60 m²) se nacházejí v depandanci (asi 250 metrů od hlavní budovy) a jsou vybavené podobně jako pokoje, mají navíc ložnici. Min. obsazení: 2 dospělí, max. obsazení: 2 dospělí + 2 děti.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Brötz s restaurací
Italský hotel Brötz - ubytování

Místo

Hotel Brötz 46° 46' 49.2168" N, 12° 2' 58.236" E
Location

Kronplatz na Facebooku