Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Andreas Hofer, Bruneck

Kronplatzský hotel Andreas Hofer

Poloha

Nejen díky své centrální poloze je malebné městečko Bruneck srdcem a duší údolí Pustertal. S horským světem Dolomit na jihu a ledovcovým světem Zillertalských Alp na severu má Brunico ty nejlepší podmínky pro pestrou zimní dovolenou.

3,5-hvězdičkový hotel Andreas Hofer se nachází na okraji obce a je považován za ideální výchozí bod pro všechny zimní sportovní aktivity. Od známého lyžařského střediska Kronplatz (Plan de Corones) je vzdálený asi 3 km, od zastávky skibusu cca 20 metrů. Pěší zóna v centru Brunecku je asi 500 m daleko.

Zařízení

Nově zrekonstruovaný rodinný hotel je pojmenován po slavném jihotyrolském bojovníkovi za svobodu. Nabízí klidnou a uvolněnou atmosféru a k ubytování 45 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, jídelna a restaurace á-la-carte, bar, TV místnost, internetový terminál (za příplatek), lyžárna a herna pro děti. Velké parkoviště je pro klienty zdarma.

Wellness

Hotelové wellness centrum je otevřeno od 15,30 do 20,00 hodin, a najdete v něm finskou saunu, parní lázně, aroma lázně, infračervenou kabinu a posilovnu. Za poplatek je whirlpool, masážní postel, procedury a solárium.

Ubytování

Standardně a pohodlně zařízené pokoje (cca 21-28 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem, satelitní televizí, rádiem a topením.

Superior pokoje mají podobné vybavení, ale jsou prostornější (cca 21-40 m2) a zařízené v moderním "chalet" stylu. Navíc mají balkón.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým a zeleninovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2012)

Kronplatzský hotel Andreas Hofer s wellness
Kronplatzský hotel Andreas Hofer - ubytování

Místo

Hotel Andreas Hofer, Bruneck 46° 48' 4.3452" N, 11° 56' 19.2228" E
Location

Kronplatz na Facebooku