Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpenrose, St. Lorenzen

Italský hotel Alpenrose v zimě

3-hvězdičkový hotel Alpenrose se nachází mezi impozantními vrcholky Dolomit na klidném místě, a je ideálním výchozím bodem pro perfektní zimní dovolenou. Během pár minut jízdy autem se dostanete k 6 km vzdálenému lyžařskému areálu Kronplatz. Zastávka skibusu do Reischachu se nachází přímo před hotelem. Sáňkařská dráha Heidelberg je vzdálená cca 3 km, město Bruneck 4 km.

Hotel nabízí k ubytování 54 pokojů, dále k jeho zařízení patří recepce (sejfy k pronajmutí), výtah, restaurace, bar a bar v kuželně, vyhřívaná lyžárna a servisní stůl pro opravy lyží. Bezplatné parkování je k dispozici i hotelu.
Pro nejmenší hosty je připraveno dětské hřiště, malá zvířecí farma, dětské zoo, vnitřní herna a dětské kino.

Pro ubytované hosty je k dispozici biliárd, šipky a wellness centrum, kde najdete krytý bazén, saunovou oblast s parní lázní, finskou saunou, Kneippovo lázní a zážitkovými sprchami.
Za poplatek je solárium a whirlpool.

Pokoje Comfort (cca 23 m2) jsou zařízené v rustikálním stylu s tmavým dřevem, k jejich vybavení patří koupelna s vanou nebo sprchou, WC, koupací pláště (k zapůjčení za 5 €), telefon, satelitní TV, balkón nebo terasa.
Junior suity (2 - 4 osoby, cca 32 m2) jsou světle a příjemně zařízené, mají stejné vybavení jako pokoje, ale jsou prostornější.
Pokoje Emma jsou stejné jako pokoje Comfort, ale o něco menší (cca 14 m2) a jednodušeji zařízené. Nacházejí se v depandanci Emma naproti hotelu (cca 150 m). Tyto pokoje odpovídají 2-hvězdičkovému penzionu a jsou určené pro přenocování. Ubytovaní hosté mohou využívat všechny služby v hlavní budově.
Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma, nutná rezervace předem.

Stravování: Polopenze - kontinentální snídaně, večeře o 4 chodech výběrem z menu se salátovým bufetem a dezerty. Na vyžádání je možná příprava vegetariánských jídel, redukční a bezlepkové diety.

(údaje jsou z roku 2011)

Italský hotel Alpenrose - ubytování

Místo

Hotel Alpenrose 46° 46' 15.582" N, 11° 51' 39.384" E
Location

Kronplatz na Facebooku