Jste zde

Domů » Kronplatz / Plan De Corones

Akce v únoru a březnu 2014

Red Bull Kronplatz Cross

Termín: 7. - 8. února 2014

Místo: Olang / Gassl

"Boj gigantů" v rámci 3. ročníku této akce Red Bullu na vás čeká již na začátku února 2014! Napínavý závod štafet "tělo na tělo", kdy budou spolu bojovat vždy tři soutěžící týmy na úžasné noční sjezdovce. Nejtěžší skicrossový závod týmů nadcházející zimy se opět vrací na Kronplazt!

Na všechny závodníky čeká náročný běh na lyžích na strmých tratích z Geiselsbergu až do Gasslu již potřetí. Aby byl závod ještě velkolepější, bude ještě okořeněn o překonávání ledových kopců, skoků u horských chat atd. Pro ​​vítěze budou připraveny zajímavé ceny a prémie. I v roce 2014 všem účastníkům a návštěvníkům tento nabitý program dozajista zvedne náladu!

Gran Fondo Val Casies

Mezinárodní závod v běhu na lyžích přes údolí Gsieser Tal

Termín: 15. - 16. února 2014

Místo: St. Martin, Gsieser Tal

Největší zimní sportovní akce v Jižním Tyrolsku se bude konat o třetím víkend v únoru. Přibližně 2 500 rekreačních sportovců i špičkových běžců na lyžích 30 národností se pak vypraví na běžkařské stezky v Gsieser Talu, aby poměřily své síly v závodě v běhu na lyžích na 30 a 42 km v klasickém stylu v sobotu, a na 30 a 42 km volnou technikou v neděli.

Nádherná okolní krajina a skvěle upravené běžkařské tratě, stejně jako i bohatý doprovodný program zajistí, aby se Gran Fondo Val Casies stal pro všechny účastníky opravdu perfektním sportovním zážitkem. Tento podnik se stal součástí Euroloppetu, Gran Fondo Master Tour a Italian Ranking. Vyplatí se sem rozhodně zajít, a je již jedno, zda jako aktivní účastníci či jen jako diváci.

Snow Volleyball powered by Amway

Termín: 28. března - 30. března 2014

Místo: Vrcholek hory Kronplatz, v blízkosti zvonu Condordia 2000

Na Kronplatzu v březnu zavládne jihotyrolská volejbalová horečka. Snow Volleyball Tour powered by Amway bude opět hostit Itálie, a kde jinde se to může celé odehrávat, než právě na jihotyrolské lyžařské hoře číslo 1!

Extrémní sport, párty, sníh, horský vzduch a adrenalin - všechny tyto faktory jsou neodmyslitelně spojeny s lyžařskou horou Kronplatz. Sněhová volejbalová tour přitahuje tisíce fanoušků a diváků, aby se opět vydali na tuto panoramatickou horu.

Zájemcům bude k dispozici také balíček all - inclusive: VIP Business Lounge včetně cateringu, rezervovaných sedadel a ještě mnohem více.

Místo

Olang / Gassl, Kronplatz 46° 44' 47.4252" N, 12° 0' 37.656" E
Location

Kronplatz na Facebooku