Jste zde

Domů » Kronplatz / Plan De Corones

Akce v únoru 2013

Účastníci závodu Gsieser Tal-Lauf

Evropský pohár v jízdě na rohačkách

Termín: 2. - 3. února 2013
Místo: St. Magdalena v Gsieser Talu, sáňkařská dráha First Ackale

Před několika desítkami byly sáňky rohačky využívány mezi horskými obyvateli jako dopravní prostředek. S velkými dřevěnými saněmi bylo přepravováno nejen dřevo z lesa, ale také seno pro zvířata. Nyní se rohačky používají již jen pouze pro závody, které jsou opravdu velkolepé a napínavé.

Skishow Reischach

Termín: 14. února 2013
Místo:: Reischach, Kronplatz

Velkolepou lyžařskou show pořádá lyžařská škola Kronplatz. Začíná ve 21.00 hodin u spodní stanice lanovky v Reischachu a nabídne velkolepý program pro všechny návštěvníky.

30. Gsieser Tal-Lauf

Termín: 16. - 17. února 2013
Místo: St. Martin v Gsieser Talu

Největší zimní sportovní událost v Jižním Tyrolsku se bude konat třetí víkend v únoru. Přibližně 2500 rekreačních a špičkových běžkařů ze 30 zemí se setká na stopě v Gsieser Talu a poměří své síly na trasách 30 a 42 km v klasickém stylu v sobotu, stejně jako na 30 a 42 km volnou technikou v neděli.

Nádherná přírodní krajina, perfektně upravené tratě a doprovodný program dělají z této akce "sportovní zážitek zvláštního druhu". Tato akce je součástí Euroloppetu, Gran Fondo Master Tour.

FSI Italienpokal Snowboardcross

Termín: 23. února 2013
Místo: Dolní stanice lanovky v Olangu

FSI Italienmeisterschaften Snowboardcross

Termín: 24. února 2013
Místo: Dolní stanice lanovky v Olangu

Jako snowboardcross se označuje snowboardová soutěž, v níž skupina nejméně čtyř jezdců současně proti sobě navzájem soupeří na jedné sjezdové trati. Obvykle začínají čtyři snowboardisté​​, z nichž dva postupují do dalšího kola. Trať je obvykle poměrně úzká, s různými překážkami a rozdílnými sklonu úhlů, a může tak dokonale prověřit dovednosti účastníků.

Místo

Stanice lanovky v Reischachu 46° 46' 18.66" N, 11° 56' 32.2584" E
Location

Kronplatz na Facebooku